.

אלופה באפייה אבל פוחדת מבצק שמרים?

מאפי השמרים שלך יבשים ביום שאחרי?

החלום שלך, להוציא מהתנור מאפה שמרים מושלם? 

 

שמרים זה ייצור חי

ולכן

אין "פרוטוקול" אחיד לעבודה עם בצק שמרים

הבצק הזה דורש מאיתנו

"לראות אותו"

להבין אותו

להתייחס אליו קצת אחרת בכל פעם

 מעל 13 שנים שאני מלמדת

אלפי תלמידים  

להצליח עם בצק שמרים 

 יש המכנים אותי:

"הלוחשת לשמרים"

 

דבר אחד בטוח:

בצק שמרים

אפיית מאפי שמרים

וללמד להבין בצק שמרים

הן האהבות הגדולות שלי במטבח

 

 אם ניסית כבר עשרות מתכונים

וזה לא עובד -

להמשיך לנסות

לא יקדם אותך:

להוציא עוגת שמרים רכה וריחנית מהתנור « 

זה לא מה שיגרום לך: 

» לאפות חלות מרהיבות, רכות ואווריריות לשבת ולחג

 

אם גם את שואלת ברשת

ומקבלת 5 תשובות סותרות

(ולא יודעת לדעת מי מהן נכונה, אם בכלל)

לשאול במקום אחר  

לא יקדם אותך:

» לקבל מאפה שמרים תפוח ואוורירי

זה לא שיגרום לך:

» לאפות חלות שישמרו על טריות כמה ימים

 

אם גם את מבקשת

"מתכון שתמיד מצליח"

(וגם הוא לא מצליח) 

לבקש עוד מתכון

לא יקדם אותך:

להצלחה!

 

 

מה שיקדם אותך

הוא להבין ולדעת:

איך להתנהג עם בצק שמרים,

בהתאם לתנאים המשתנים

את יכולה לבחור עכשיו להמשיך:

לנסות (בלי להבין מה הטעות) 

 

לבזבז חומרי גלם יקרים 

 

להוציא מהתנור מאפים דחוסים שיהפכו מחר "לאבן"

 

לשאול שאלות ברשת ולקבל 5 תשובות סותרות לאותה שאלה

 

לשלם לא מעט על עוגות שמרים וחלות

  

לפחד מבצק שמרים

 

ואת יכולה לבחור עכשיו: 

להיפרד מ - 89 ש"ח

(מחיר השקה לזמן מוגבל)

ללמוד את השיעור שהכנתי במיוחד עבורך

להבין!

ולהצליח עם בצק שמרים

(ברור לך, שאת מחזירה את ההשקעה בחודש הבא, נכון? רק בדקתי...)

 

חישבת פעם:

כמה כסף "זרקת לפח"
על חומרי גלם של מאפים, שלא הצלחת איתם? 

 

חשבת פעם:

כמה כסף את מוציאה על עוגות שמרים וחלות?

 

תגידי לי:

כמה עולה עולה חלה במאפייה?
24 ש"ח?...

 

לא הבנתי!
לא חבל על הכסף שלך?
אין לך משהו יותר טוב לעשות איתו?

 

השקיעי 89 ש"ח בידע וכלים

שיעזרו לך להבין ולהצליח עם בצק שמרים

 

זו ההשקעה

הכי משתלמת וטעימה, שתעשי במטבח

89 ש"ח בלבד (לזמן מוגבל)

וזה לפני שדיברנו על

עוגמת הנפש ותחושת הכישלון שלך

 

הגיע הזמן שגם את תצליחי!

תפסיקי לבזבז זמן יקר על ניסיונות

 

תפסיקי לזרוק מאפים לפח

 

תחסכי הרבה כסף כל חודש

 

תפסיקי להוציא עוגות דחוסות וחלות "קרועות" מהתנור 

 

תתחילי ליהנות מהצלחה

 

תקבלי מלא מחמאות

 

ו... סוףסוף

תעופי על עצמך!

הצטרפי לאלפי האנשים

שלימדתי לעבוד עם בצק שמרים:

אלפי אנשים שהתחילו להצליח!

אלפי אנשים שהפסיקו לזרוק מאפי שמרים לפח!

אלפי אנשים שגורפים מחמאות!

 

"להצליח עם בצק שמרים"

 

שרון בן שושן:

"טלי המדהימה הגיעה אליי ל - 4 הרצאות וסדנת שמרים במרכז "חלומות" ברחובות!!

מה יש לומר על האישה המדהימה הזו שהעבירה הרצאות מרתקות, מצחיקות עם ים טיפים

והכי חשוב.... שינתה לנשים שהגיעו סדרי עולם במטבח!!

מסתבר שכל מה שחשבנו שידענו...טעינו!

טלי הגיעה ועם הקסם שלה עשתה סדר בבלאגן..."

 

נושאי השיעור:

» מה זה "שמר אפייה" ולמה בעצם אין פרוטוקול אפייה אחד לבצק שמרים?

» המרות של שמרים טריים ויבשים

» שלבי העבודה עם בצק שמרים

» הכל על איחוד ולישה

» הכל על לישה והתפחה נכונה

» אפייה נכונה של בצק שמרים

» הקפאת בצק שמרים 

» שני סודות שיהפכו את בצק השמרים שלך לגרסת "וואוו"!

» "המלח נגע בשמרים!!!" - שבירת מיתוסים על בצק שמרים

 

ועכשיו במחיר השקה

(לזמן מוגבל)

89 ש"ח בלבד

קצת עלי

נעים להכיר, טלי קינן.

מתרגשת מאנשים ואוכל.

נשואה ואימא לשלושה ילדים בוגרים.

לאחר שנים רבות כעורכת דין, בחרתי ללכת אחרי הלב והתשוקה שלי.

מעל 13 שנים, אני מנחת סדנאות, מלמדת ומרצה, בתחום הבישול, האפייה והאירוח, מתוך מטרה לחבר אנשים לאוכל ולמטבח.

מחברת הספר "הדרך אל האוכל"

כותבת הבלוג "טלי קינן מבשלת מחמאות".

"היעילה" טיפים ליעילות וקיצורי דרך במטבח באינסטגרם שלי: tally_keinan

הקמתי וניהלתי לתקופה, מרכז הדרכה של טחנת קמח גדולה.

הייתי יועצת האפייה באתר של שימרית.

מפתחת מתכונים לחברות.

אני לא צריכה מחקרים כדי לדעת, איזו השפעה מכרעת יש לתזונה, לאוכל ולארוחות משפחתיות על הבריאות, הנפש, היחסים החברתיים והקשרים המשפחתיים בכלל ועם הילדים שלנו, בפרט. הן בצעירותם ולא פחות, בבגרותם.

לכן מבחינתי, חיבור אנשים לאוכל ולמטבח, זו שליחות וכשהיא מתחברת לתשוקה שלי, זה בכלל סיפוק גדול.

לאחר שנים שלימדתי, הקמתי את בית הספר לבישול, אפייה ואירוח.

בבית הספר, אני מלמדת אנשים באופן פרטי (אחד על אחד) לבשל ולאפות, בשיטה ייחודית שפיתחתי, שמנטרלת את החסמים והקשיים שלהם, מאפשרת להם לעבוד ביעילות, להיות ממוקדים, תוך דגש על הבנה של תהליכים וחומרי גלם. כי הבנה היא הבסיס להצליח בצורה עקבית.

הכל - כדי שלא יהיה להם שום תירוץ!

הם יבשלו בקלות, ביעילות ויהנו מכל מה שטעמים של בית מספקים למשפחה שלנו, לגוף ולנשמה.

לאתר ולבלוג שלי "טלי קינן מבשלת מחמאות"

ספרים שכתבתי:

כתבו עלי בעיתון: 

השף מאיר אדוני בכתבה על הספר שלי "הדרך אל האוכל" (ישראל היום 12.1.20)

שישי בעיר- מקומון רחובות 3.16

הופעות בטלויזיה:

פותחים יום ערוץ 13 (28.12.17)

אצל ג'קי עונה 2 פרק 9

רכשת והתחרטת? מותר לך

ניתן לבטל את הרכישה עד 14 ימים מיום הרכישה, בהודעת ביטול כמפורט בתקנון. כספך יוחזר בניכוי: עמלת ביטול בסך 5% או 100 ש"ח (הנמוך מבניהם), עמלות סליקה. לא ניתן לבטל לאחר פתיחת השיעור, בין אם צפית בו או לא.

שאלות נפוצות

 

כמה זמן השיעור יהיה פתוח עבורי לצפייה?

השיעור יהיה זמין לצפייה למשך 30 ימים ממועד רכישתו. ניתן לצפות בשיעור כמה פעמים שרוצים. 

 

האם השיעור כולל הדגמות ומתכונים?

לא. השיעור עוסק בחומר העיוני להבנת הכללים בעבודה עם בצק שמרים. ניתן להוסיף שיעור פרטי לעבודה מעשית בתשלום. 

 

האם השיעור מונגש?

השיעור נמצא במערכת חיצונית מונגשת. להצהרת הנגישות

 

מתי אוכל להתחיל ללמוד?

מיד לאחר השלמת ההרשמה והרכישה. לאחר השלמת התהליך, ישלחו אלייך במייל, פרטי ההתחברות האשיים שלך לשיעור וניתן להתחיל לצפות בו באופן מיידי.

 

במידה והשיעור יעודכן או יתווספו שיעורים, האם אקבל אותם?

בוודאי. יש לך גישה לאתר הקורס וכל שינוי יתעדכן אוטומטית. 

 

האם למידה בקורס דיגיטלי מצריכה ממני ידע טכנולוגי?

ממש לא ואת זה כותבת לך טכנופובית קשה. נכנסים לאתר הקורסים עם פרטי הגישה שלך. לוחצים על  השיעור שרוצים ללמוד וצופים בו. ליד כל שיעור שצפית בו, יופיע ✔.

 

מאיפה אוכל לצפות בשיעור?

מכל מכשיר שלך, שנוח לך לצפות בו בתכנים (מחשב, נייד וכיוצ"ב).

 

איך נרשמים לשיעור?

בקלות. לוחצים על אחד מכפתורי ההרשמה שמפוזרים בדף. עוברים לדף מאובטח, ומבצעים הרשמה ותשלום. 

 

מה בעצם קורה אחרי ששילמתי?

לאחר ההרשמה והשלמת התשלום, ישלחו למייל שכתבת, פרטי ההתחברות האישיים שלך לשיעור. חשוב לוודא שכל הפרטים שמילאת נכונים ומלאים. 

 

מה קורה אם רכשתי והתחרטתי ?

ניתן לבטל את הרכישה עד 14 ימים מיום הרכישה, בהודעת ביטול כמפורט בתקנון. כספך יוחזר בניכוי עמלת ביטול בסך 5% או 100 ש"ח, הנמוך מבניהם, עמלות הסליקה. לא ניתן לבטל לאחר פתיחת השיעור , בין אם צפית בו או לא. 

 

יש לך שאלה? 
לכי על זה! 

השאירי פרטים ואחזור אלייך 

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.