עושה הכל לפי ההוראות
ועדיין לא מצליחה?
נמאס לך שהעוגה לא יוצאת כמו בתמונה?
את ממש לא היחידה!
זו לא אשמתך!
יש הנחיות שלא כתובות במתכון
מתוך הנחה (שגויה) שאת יודעת אותן!
עם ותק של 13 שנים ואלפי תלמידים
אני יודעת
מהן ההנחיות שהמתכונאים חושבים (בטעות), שכולם יודעים ומיותר לפרט במתכון
את יכולה להמשיך לקטר ולהתעצבן (ובצדק)
אבל זה לא יקדם אותך!
זה לא מה שיגרום
לעוגה הבאה שלך,
לא ליפול או להיראות כמו העוגה שבתמונה!
מה שיקדם אותך הוא לדעת
מהם הדברים הבסיסיים, שחייבים לדעת כדי להצליח באפייה
ושלא כתובים (ברוב) המתכונים
את יכולה לבחור עכשיו:
⇓
להמשיך לבזבז את הזמן שלך בניסיונות (בלי להבין מה הטעות שלך)
להמשיך לרכוש חומרי גלם ולבזבז זמן יקר שיגמרו בפח
להמשיך להיכשל ולזרוק מאפים לפח
להמשיך לשאול שאלות ברשת ולקבל 4 תשובות שונות לאותה שאלה
להמשיך להתאכזב
להמשיך לשלם לא מעט על עוגות ומאפים
להמשיך להמר אם העוגה הבאה תצליח
ולהמשיך לקטר
ואת יכולה לבחור עכשיו:
⇓
להיפרד מ - 89 ש"ח (מחיר השקה לזמן מוגבל)
ללמוד את הקורס שהכנתי במיוחד עבורך
כדי שהעוגה הבאה שלך, לא תגמור גם בפח
(ברור לך, שאת מחזירה את ההשקעה בעוגה השנייה שמצליחה, נכון?)
חישבת פעם
כמה כסף "זרקת לפח"
בגלל מאפים, שלא הצלחת איתם?
תגידי, לא חבל על הכסף שלך?
השקיעי 89 ש"ח בידע וכלים
שיעזרו לך להצליח כבר בעוגה הבאה שלך
זו ההשקעה הכי משתלמת, שתעשי במטבח
89 ש"ח שיהפכו לכסף
וזה לפני שדיברנו על
עוגמת הנפש ותחושת הכישלון שלך
שוב ושוב
הגיע הזמן שגם את תצליחי!
תפסיקי לבזבז זמן יקר על ניסיונות
תתחילי להבין מה הטעות שלך ואיך לעבוד נכון
תפסיקי "לזרוק" כסף לפח
תפסיקי להתאכזב ולהרגיש כישלון באפייה
תפתחי את התנור בידיעה שהולכת לצאת משם עוגה נהדרת
תתחילי ליהנות מהצלחה
תקבלי מלא מחמאות
(ו... תפני זמן ואנרגיה לקטר על דברים אחרים)
הצטרפי למאות הנשים שכבר שמעו את ההרצאה שלי
"להצליח באפייה ביתית -
כל מה שלא כותבים לנו במתכון"
ואחריה
הן הפסיקו לזרוק מאפים לפח
והתחילו לקבל מחמאות
שרון בן שושן:
"טלי המדהימה הגיעה אליי ל - 4 הרצאות וסדנת שמרים במרכז "חלומות" ברחובות!!
מה יש לומר על האישה המדהימה הזו שהעבירה הרצאות מרתקות, מצחיקות עם ים טיפים
והכי חשוב.... שינתה לנשים שהגיעו סדרי עולם במטבח!!
מסתבר שכל מה שחשבנו שידענו...טעינו!
טלי הגיעה ועם הקסם שלה עשתה סדר בבלאגן..."
השיעורים בקורס:
» הכל על מידות, משקלים ויחסים
בשיעור נעסוק, בכל הנוגע למידות, משקלים ויחסים במתכון
» הקסם שבעוגה - הכל על חומרי התפחה ועבודה נכונה איתם
בשיעור נעסוק, בסוגי מתפיחים וכללי אצבע לעבודה עם כל אחד מהם (שמרים,סדל"ש, א"א, ביצים)
» כללי אצבע לאפייה נכונה ומוצלחת
בשיעור נעסוק, במגוון כללי אצבע לאפייה נכונה ומוצלחת כגון: שימון תבנית, קירור והקפאה, עיבוד נכון לבצקים השונים, הקצפות
» טורבו או לא טורבו? זו השאלה
בשיעור נבין ונענה, אחת ולתמיד- מתי משתמשים בטורבו ומתי בחום סטטי?
איפה זה קורה?
אצלך במחשב. מבלי להזיז את הרכב מהחנייה. בלי לשרוף שעות בפקקים ולבזבז זמן יקר על חיפוש חניה.
מתי זה קורה?
מיד לאחר השלמת תהליך ההרשמה והרכישה. בזמן שמתאים ונוח לך. ניתן לצפות בכל שיעור כמה פעמים שנדרש ולמשך 30 ימים, ממועד הרכישה. מאפשר ללמוד בשלווה, בקצב שלך ובלי לחץ.
כמה אני משקיעה?
סכום חד פעמי של 89 ש"ח בלבד.
ועכשיו במחיר השקה
(לזמן מוגבל)
89 ש"ח בלבד
קצת עלי
נעים להכיר, טלי קינן.
מתרגשת מאנשים ואוכל.
נשואה ואימא לשלושה ילדים בוגרים.
לאחר שנים רבות כעורכת דין, בחרתי ללכת אחרי הלב והתשוקה שלי.
מעל 13 שנים, אני מנחת סדנאות, מלמדת ומרצה, בתחום הבישול, האפייה והאירוח, מתוך מטרה לחבר אנשים לאוכל ולמטבח.
מחברת הספר "הדרך אל האוכל"
כותבת הבלוג "טלי קינן מבשלת מחמאות".
"היעילה" טיפים ליעילות וקיצורי דרך במטבח באינסטגרם שלי: tally_keinan
הקמתי וניהלתי לתקופה, מרכז הדרכה של טחנת קמח גדולה.
הייתי יועצת האפייה באתר של שימרית.
מפתחת מתכונים לחברות.
אני לא צריכה מחקרים כדי לדעת, איזו השפעה מכרעת יש לתזונה, לאוכל ולארוחות משפחתיות על הבריאות, הנפש, היחסים החברתיים והקשרים המשפחתיים בכלל ועם הילדים שלנו, בפרט. הן בצעירותם ולא פחות, בבגרותם.
לכן מבחינתי, חיבור אנשים לאוכל ולמטבח, זו שליחות וכשהיא מתחברת לתשוקה שלי, זה בכלל סיפוק גדול.
לאחר שנים שלימדתי, הקמתי את בית הספר לבישול, אפייה ואירוח.
בבית הספר, אני מלמדת אנשים באופן פרטי (אחד על אחד) לבשל ולאפות, בשיטה ייחודית שפיתחתי, שמנטרלת את החסמים והקשיים שלהם, מאפשרת להם לעבוד ביעילות, להיות ממוקדים, תוך דגש על הבנה של תהליכים וחומרי גלם. כי הבנה היא הבסיס להצליח בצורה עקבית.
הכל - כדי שלא יהיה להם שום תירוץ!
הם יבשלו בקלות, ביעילות ויהנו מכל מה שטעמים של בית מספקים למשפחה שלנו, לגוף ולנשמה.
ספרים שכתבתי:
כתבו עלי בעיתון:
השף מאיר אדוני בכתבה על הספר שלי "הדרך אל האוכל" (ישראל היום 12.1.20)
שישי בעיר- מקומון רחובות 3.16
הופעות בטלויזיה:
פותחים יום ערוץ 13 (28.12.17)
אצל ג'קי עונה 2 פרק 9
רכשת והתחרטת? מותר לך
ניתן לבטל את הרכישה עד 14 ימים מיום הרכישה, בהודעת ביטול כמפורט בתקנון. כספך יוחזר בניכוי: עמלת ביטול בסך 5% או 100 ש"ח (הנמוך מבניהם), עמלות סליקה. לא ניתן לבטל לאחר פתיחת שיעור בקורס, בין אם צפית בו או לא.
שאלות נפוצות
כמה זמן הקורס יהיה פתוח עבורי לצפייה?
הקורס יהיה זמין לצפייה למשך 30 ימים ממועד רכישת הקורס. ניתן לצפות בכל שיעור כמה פעמים שרוצים.
כמה שיעורים יש בקורס?
בקורס יש כ 4 שיעורים קצרים וממוקדים. אורך השיעורים משתנה.
האם הקורס מונגש?
הקורס נמצא במערכת חיצונית מונגשת. להצהרת הנגישות
מתי אוכל להתחיל בקורס?
מיד לאחר השלמת ההרשמה והרכישה. לאחר השלמת התהליך, ישלחו אלייך במייל, פרטי ההתחברות האשיים שלך לקורס וניתן להתחיל לצפות בו באופן מיידי.
במידה והקורס יעודכן או יתווספו לו שיעורים, האם אקבל אותם?
בוודאי. יש לך גישה לאתר הקורס וכל שינוי יתעדכן אוטומטית.
האם למידה בקורס דיגיטלי מצריכה ממני ידע טכנולוגי?
ממש לא ואת זה כותבת לך טכנופובית קשה. נכנסים לאתר הקורסים עם פרטי הגישה שלך. לוחצים על השיעור שרוצים ללמוד וצופים בו. ליד כל שיעור שצפית בו, יופיע ✔.
מאיפה אוכל לצפות בקורס?
מכל מכשיר שלך, שנוח לך לצפות בו בתכנים (מחשב, נייד וכיוצ"ב).
איך נרשמים לקורס?
בקלות. לוחצים על אחד מכפתורי ההרשמה שמפוזרים בדף. עוברים לדף מאובטח, ומבצעים הרשמה ותשלום.
מה בעצם קורה אחרי ששילמתי?
לאחר ההרשמה והשלמת התשלום, ישלחו למייל שכתבת, פרטי ההתחברות האישיים שלך לקורס. חשוב לוודא שכל הפרטים שמילאת נכונים ומלאים.
מה קורה אם רכשתי והתחרטתי ?
ניתן לבטל את הרכישה עד 14 ימים מיום הרכישה, בהודעת ביטול כמפורט בתקנון. כספך יוחזר בניכוי עמלת ביטול בסך 5% או 100 ש"ח, הנמוך מבניהם, עמלות הסליקה. לא ניתן לבטל לאחר פתיחת שיעור בקורס, בין אם צפית בו או לא.
יש לך שאלה?
לכי על זה!
השאירי פרטים ואחזור אלייך
צילום וסטיילינג: מיה חסון
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר