יש לך ילדים בררנים באוכל?
כל מה שעשית עד היום לא עבד?
העיסוק באוכל של הילדים מייאש ומתסכל אותך?
מחכה ליום שגם הילדים שלך יאכלו "כמו כולם"?
ההדרכה הזו בשבילך!
פתחתי ללא עלות (לזמן מוגבל) את הצפייה בהדרכה:
השיטה לחשיפת ילדים בררנים למזונות מגוונים וחדשים
ולמה כל כך חשוב לטפל בזה?
ההדרכה בחינם לזמן מוגבל
זה מה מצפה לך בהדרכה:
✔ הטעות שהורים עושים, כדי לגרום לילדים לאכול ולמה זה לא עובד?
✔ להפוך את הסיבות שילדים לא רוצים לאכול, לכלי שיגרום להם לאכול ולטעום
✔ הרכיב החסר, שיהפוך את הפעולות שהורים עושים, לילדים שאוכלים מגוון מזונות?
✔ למה כל כך חשוב לטפל בזה?
טל חייקון דיאטנית קלינית:
"אכילה בררנית אצל ילדים יכולה לגרום לבעיות בריאותיות רבות כגון:
פגיעה בצמיחה ופיתוח הגוף, עייפות,
בעיות במערכת העיכול, פגיעה בראייה,
חוסר ביטחון עצמי וקשיים פסיכולוגיים.
כמו כן, אכילה בררנית עלולה להשפיע על
הקשר של הילד עם המזון
ועל יחסיו עם הסביבה החברתית והמשפחתית.
חשוב לטפל בבררנות האכילה בצורה מקצועית ורגישה על מנת לסייע לילד להתקדם בתהליך של שיקום ושינוי"
ילדים שנחשפים למזונות מגוונים:
אוכלים מגוון רחב, מגוון ועשיר יותר של מזונות
מקטנים את הסיכוי להפרעות אכילה והשמנת יתר
מביאים לשינוי האווירה והיחס לאוכל בבית, ליותר ארוחות משפחתיות וחיזוק הקשרים במשפחה
מרוכזים וחיוניים יותר ובכך מגדילים את הסיכוי להצלחה בחיים
מקטינים את הסיכון למחלות ובעיות התפתחות בשל חסרים תזונתיים
ממירים זמן יקר, שבוזבז על התעסקות לא נעימה ומתישה סביב אוכל, לזמן איכות
נעים להכיר
נעים להכיר, טלי קינן.
מתרגשת מאנשים ואוכל.
מאמינה בכוחו של האוכל לחבר, לרגש ולרפא גוף ונפש.
נשואה ואימא לשלושה ילדים בוגרים.
לאחר שנים רבות כעורכת דין, בחרתי ללכת אחרי הלב והתשוקה שלי.
מעל 13 שנים, אני מנחת סדנאות, מלמדת ומרצה, בתחום הבישול, האפייה והאירוח, מתוך מטרה לחבר אנשים לאוכל ולמטבח.
מחברת הספר "הדרך אל האוכל"
כותבת הבלוג "טלי קינן מבשלת מחמאות".
"היעילה" טיפים ליעילות וקיצורי דרך במטבח באינסטגרם שלי: tally_keinan
הקמתי וניהלתי לתקופה, מרכז הדרכה של טחנת קמח גדולה.
הייתי יועצת האפייה באתר של שימרית.
מפתחת מתכונים לחברות.
אני לא צריכה מחקרים כדי לדעת, איזו השפעה מכרעת יש לתזונה, לאוכל ולארוחות משפחתיות על הבריאות, הנפש, היחסים החברתיים והקשרים המשפחתיים בכלל ועם הילדים שלנו, בפרט. הן בצעירותם ולא פחות, בבגרותם.
לכן מבחינתי, חיבור אנשים לאוכל ולמטבח, זו שליחות וכשהיא מתחברת לתשוקה שלי, זה בכלל סיפוק גדול.
לאחר שנים שלימדתי, הקמתי את בית הספר לבישול, אפייה ואירוח.
בבית הספר, יש קורסים דיגיטלים במגוון נושאים, לרבות תכנית לחשיפת בררנים למזונות חדשים ומגוונים
וכן שיעורים פרטיים (אחד על אחד) בהם לומדים לבשל ולאפות, בשיטה ייחודית שפיתחתי, שמנטרלת את החסמים והקשיים שלהם, מאפשרת להם לעבוד ביעילות, להיות ממוקדים, תוך דגש על הבנה של תהליכים וחומרי גלם. כי הבנה היא הבסיס להצליח בצורה עקבית.
כדי לחשוף ילדים לטעמים חדשים, צריך לפני הכל, ליצור חיבור לאוכל. וחיבור לאוכל, זה מה שאני עושה שנים.
לאתר ולבלוג שלי "טלי קינן מבשלת מחמאות"
*הבהרה חשובה: אני לא רופאה/תזונאית/מטפלת. השיטה מבוססת על הבנות, כלים ושיטות מעולם הקולינריה.
גילוי נאות: התמונות בדף (מלבד תמונת מנחה ותמונה ספר) נוצרו בעזרת AI
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר