גם את יכולה להרים אירוח מושלם,
שכולם ידברו עליו ובלי שתצא לך הנשמה
את נלחצת כשאת צריכה לארח?
את מגיעה לאירוח גמורה (ורק מדמיינת את האורחים אוכלים ועפים לך מהבית)?
אין לך מושג איך נערכים לאירוח?
את מרגישה שאת שורפת המון זמן וכסף, כשאת מארחת?
את מסתכלת על חברות בקנאה, איך אצלן הכל כל כך מושלם?
את לא מבינה, איך הן מארחות בכזו קלילות?
אם ענית כן! כןן! כןןן! כןןןן!
לא גילו לך (עדיין) את הסודות לאירוח מושלם
כשאני מארחת, אני המלכה של הערב ולא "לכלוכית"
אני במרכז האירוע
עפים על האוכל שהכנתי
מרעיפים עלי מלא מחמאות
לא מפסיקים לדבר על ההשקעה והירידה לפרטים
מתעלפים מהצילחות והעיצוב
אז
יש מצב שאני לא ארגיש מלכת העולם?
ברור שלא!
איך הכי אוהבת -
כשאני שומעת...
"וואוו!!! איך את הספקת את כל זה? את גם עובדת!"
"לא!!! אין מצב, שהכנת הכל לבד? זה מטורף!"
"נו די... אשכרה, כבשת את הזיתים ואפית את הלחם!?"
ועוד יותר אני אוהבת -
שזה לא נגמר שם...
זה ממשיך עוד כמה ימים בוואטסאפ
(אבל, דיר באלק זה יוצא ממך החוצה)
הגיע הזמן, שגם את תהיי המארחת הזו, שכולם מדברים עליה? (דברים טובים...כן)
ועכשיו - זה קרוב מתמיד!
הכל התחיל לפני עשרות שנים -
היה רגע אחד שהבנתי, שבא לי גם להיות המארחת המושלמת הזו.
הגענו אל בית קטן, שהתחבא בין עצי הזית.
ריח בזיליקום טרי ופריחת הדרים, נישא באוויר.
הדלת נפתחה, ונגלתה לי חצר פנימית קסומה. עצי הדר, עששיות תלויות על ענפי עצי תפוז מעוצבים.
שולחן ערוך במרכז, ועליו פרוסה מפה לבנה רקומה ועליה, כלים עתיקים שסיפרו לבדם, סיפור משלהם.
נרות העניקו לאווירה נופך רומנטי ומוזיקה שקטה ליוותה את הערב.
האוכל שהוגש לנו, היה חגיגה לחושים.
התחלנו עם קרוסטיני קטנים, עמוסים במגוון מטבלים איטלקיים קלאסיים: פסטו עסיסי, עגבניות מיובשות בשמש, וגבינת מוצרלה קרמית.
לצידם הוגש לנו יין, שהתאים בצורה מושלמת לטעמים העדינים של הפתיח.
אחר כך הוגשה לנו, פסטה ביתית טרייה ברוטב עגבניות שרי עשיר, מעוטרת בבזיליקום טרי מהגינה ופרמזן מגוררת.
לקינוח, איך לא? טירמיסו קלאסי, שהיה רך, קרמי ומתוק בדיוק במידה הנכונה.
כל ביס היה תענוג צרוף. חגיגה של מרקמים וטעמים והשילוב של המרכיבים הטריים והאיכותיים, יחד עם האווירה המיוחדת, יצרו אירוח וחוויה קולינרית בלתי נשכחת.
כשיצאתי מאותו הבית, אמרתי לעצמי:
"את מתחילה ללמוד את סודות האירוח!
וגם את, תהיי מארחת מושלמת!"
והשאר, היסטוריה.
אם בא לך גם, להפוך כל אירוח שלך לחוויה מיוחדת, שישאיר את האורחים שלך המומים
אם מתאים לך, להפוך למארחת הזו, שכולם מדברים עליה ורק מרעיפים עליה מחמאות
אם גם את זקוקה, לכלים, איך מתכננים אירוח בצורה יעילה יותר וקלה יותר, שחוסכת זמן וכסף
אם את מרגישה שחסר לך ביטחון, לארח בלי חשש
אם חשוב לך להפוך את האירוח לחוויה מהנה וליהנות ממנה
ברכותי!
הגעת למקום הנכון!
בואי למצוא ולפתח,
את כישרון האירוח, שחבוי בך
גם את יכולה
להרים אירוח בלתי נשכח, בדרך קלה ויעילה
חדש!
אחרי מעל 13 שנים שאני מלמדת ומרצה בפני אלפי תלמידים
ריכזתי עבורך
את הידע שלי והשאלות שנשאלתי כל השנים
לקורס דיגיטלי
שילמד אותך לפרטי פרטים
את
כל הסודות לאירוח מושלם
קורס מעשי, ענייני וממוקד מטרה
להפוך אותך, למארחת שכולם ידברו עליה!
בואי לקבל כלים פשוטים וישימים
בואי לגלות את כל הסודות לאירוח מושלם
שרון בן שושן:
"טלי המדהימה הגיעה אליי ל - 4 הרצאות וסדנת שמרים במרכז "חלומות" ברחובות!!
מה יש לומר על האישה המדהימה הזו שהעבירה הרצאות מרתקות, מצחיקות עם ים טיפים
והכי חשוב.... שינתה לנשים שהגיעו סדרי עולם במטבח!!
מסתבר שכל מה שחשבנו שידענו...טעינו!
טלי הגיעה ועם הקסם שלה עשתה סדר בבלאגן..."
עכשיו
במחיר השקה
(לזמן מוגבל)
199ש"ח בלבד!
זה מה שתקבלי בקורס
⇓
מי מגיע וכמה?
- ההבדל בין סועדים לאורחים
- התמודדות עם מספר סועדים גדול
- הטעויות בבישול לסועדים רבים
- ואם "לא יהיה מספיק אוכל"? (יהיה)
- כללי אצבע לחישוב כמויות לסועד
- הבנת פרופיל הסועדים
- אירוח בהתאם לפרופיל הסועדים
בחירת סגנון וניהול תקציב
- סוגי האירוח
- איך בוחרים סגנון אירוח?
- יתרונות וחסרונות בכל סגנון אירוח
- תקציב אירוח
- אירוח מושלם בלי לשבור תכנית חסכון
לוחות זמנים ותכנון עבודה
- פניות - פרט חשוב ששוכחים
- אירוח מושלם גם לעסוקים
- איך חוסכים זמן יקר במטבח?
- איך לתכנן אירוח ביעילות?
- בניית תכנית עבודה לאירוח רגיל
- בניית תכנית עבודה לאירוח שיתופי
אירוח בחגים
- דגשים לאירוח בחגים
- אירוח שיתופי מול אירוח רגיל בחג
- מספר הארוחות
אירוח מפיל לסתות
- טיפים מנצחים לאירוח קל ויעיל
- כל הסודות שלי לאירוח מפיל לסתות
- הסוד של צלמי האוכל והבלוגרים
איפה זה קורה?
אצלך במחשב. מבלי להזיז את הרכב מהחנייה. בלי לשרוף שעות בפקקים ולבזבז זמן יקר על חיפוש חניה.
מתי זה קורה?
מיד לאחר השלמת תהליך ההרשמה והרכישה. בזמן שמתאים ונוח לך. ניתן לצפות בכל שיעור כמה פעמים שנדרש ולמשך 3 חודשים, ממועד הרכישה. מאפשר ללמוד בשלווה, בקצב שלך ובלי לחץ.
כמה אני משקיעה?
סכום חד פעמי של 199 ש"ח
צילום: מיה חסון
קצת עלי
נעים להכיר, טלי קינן.
מתרגשת מאנשים ואוכל.
נשואה ואימא לשלושה ילדים בוגרים.
לאחר שנים רבות כעורכת דין, בחרתי ללכת אחרי הלב והתשוקה שלי.
מעל 13 שנים, אני מנחת סדנאות, מלמדת ומרצה, בתחום הבישול, האפייה והאירוח, מתוך מטרה לחבר אנשים לאוכל ולמטבח.
מחברת הספר "הדרך אל האוכל"
כותבת הבלוג "טלי קינן מבשלת מחמאות".
"היעילה" טיפים ליעילות וקיצורי דרך במטבח באינסטגרם שלי: tally_keinan
הקמתי וניהלתי לתקופה, מרכז הדרכה של טחנת קמח גדולה.
הייתי יועצת האפייה באתר של שימרית.
מפתחת מתכונים לחברות.
אני לא צריכה מחקרים כדי לדעת, איזו השפעה מכרעת יש לתזונה, לאוכל ולארוחות משפחתיות על הבריאות, הנפש, היחסים החברתיים והקשרים המשפחתיים בכלל ועם הילדים שלנו, בפרט. הן בצעירותם ולא פחות, בבגרותם.
לכן מבחינתי, חיבור אנשים לאוכל ולמטבח, זו שליחות וכשהיא מתחברת לתשוקה שלי, זה בכלל סיפוק גדול.
לאחר שנים שלימדתי, הקמתי את בית הספר לבישול, אפייה ואירוח.
בבית הספר, אני מלמדת אנשים באופן פרטי (אחד על אחד) לבשל ולאפות, בשיטה ייחודית שפיתחתי, שמנטרלת את החסמים והקשיים שלהם, מאפשרת להם לעבוד ביעילות, להיות ממוקדים, תוך דגש על הבנה של תהליכים וחומרי גלם. כי הבנה היא הבסיס להצליח בצורה עקבית.
הכל - כדי שלא יהיה להם שום תירוץ!
הם יבשלו בקלות, ביעילות ויהנו מכל מה שטעמים של בית מספקים למשפחה שלנו, לגוף ולנשמה.
ספרים שכתבתי:
כתבו עלי בעיתון:
השף מאיר אדוני בכתבה על הספר שלי "הדרך אל האוכל" (ישראל היום 12.1.20)
שישי בעיר- מקומון רחובות 3.16
הופעות בטלויזיה:
פותחים יום ערוץ 13 (28.12.17)
אצל ג'קי עונה 2 פרק 9
ועכשיו
במחיר השקה (לזמן מוגבל)
199 ש"ח בלבד!
רכשת והתחרטת? מותר לך
ניתן לבטל את הרכישה עד 14 ימים מיום הרכישה, בהודעת ביטול כמפורט בתקנון. כספך יוחזר בניכוי: עמלת ביטול בסך 5% או 100 ש"ח (הנמוך מבניהם), עמלות סליקה וחיוב בגין שימוש במוצר (שימוש במוצר - עצם פתיחת שיעור בין אם צפית בו או לא). לא ניתן לבטל, לאחר פתיחת השיעור השני, בין אם צפית בהם בפועל או לא..
שאלות נפוצות
כמה שיעורים יש בקורס ומה משך זמן כל שיעור?
בקורס יש כ 5 שיעורים קצרים וממוקדים. אורך השיעורים משתנה.
האם לומדים לבשל או לאפות בקורס?
לא. הקורס עוסק ביסודות האירוח. ניתן להשלים את הפן הקולינרי בבלוג שלי "טלי קינן מבשלת מחמאות" שמציע מתכונים מרשימים, קלים ומנצחים שגורפים מחמאות. למעבר לאתר שלי ולבלוג.
כמה זמן הקורס יהיה פתוח עבורי לצפייה?
הקורס יהיה זמין לצפייה למשך 3 חודשים ממועד רכישת הקורס. ניתן לצפות בכל שיעור, כמה פעמים שרוצים.
האם הקורס מונגש?
הקורס נמצא במערכת חיצונית מונגשת. להצהרת הנגישות.
מתי אוכל להתחיל בקורס?
מיד לאחר השלמת ההרשמה והרכישה. לאחר השלמת התהליך, ישלחו אלייך במייל, פרטי ההתחברות האשיים שלך לקורס וניתן להתחיל לצפות בו באופן מיידי.
במידה והקורס יעודכן או יתווספו לו שיעורים, האם אקבל אותם?
בוודאי. יש לך גישה לאתר הקורס וכל שינוי יתעדכן אוטומטית.
האם למידה בקורס דיגיטלי מצריכה ממני ידע טכנולוגי?
ממש לא ואת זה כותבת לך טכנופובית קשה. נכנסים לאתר הקורסים עם פרטי הגישה שלך. לוחצים על השיעור שרוצים ללמוד וצופים בו. ליד כל שיעור שצפית בו, יופיע ✔.
מאיפה אוכל לצפות בקורס?
מכל מכשיר שלך, שנוח לך לצפות בו בתכנים (מחשב, נייד וכיוצ"ב).
איך נרשמים לקורס?
בקלות. לוחצים על אחד מכפתורי ההרשמה שמפוזרים בדף. עוברים לדף מאובטח, ומבצעים הרשמה ותשלום.
מה בעצם קורה אחרי ששילמתי?
לאחר ההרשמה והשלמת התשלום, ישלחו למייל שכתבת, פרטי ההתחברות האישיים שלך לקורס. חשוב לוודא שכל הפרטים שמילאת נכונים ומלאים.
מה קורה אם רכשתי והתחרטתי ?
ניתן לבטל את הרכישה עד 14 ימים מיום הרכישה, בהודעת ביטול כמפורט בתקנון. כספך יוחזר בניכוי עמלת ביטול בסך 5% או 100 ש"ח, הנמוך מבניהם, עמלות הסליקה וחיוב בגין שימוש במוצר (שימוש במוצר - עצם פתיחת שיעור בין אם צפית בו או לא). לא ניתן לבטל לאחר פתיחת השיעור השני, בין אם צפית בהם בפועל או לא.
יש לך שאלה?
לכי על זה
השאירי פרטים ואחזור אלייך
צילום וסטיילינג:מיה חסון
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר